reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam

ÖZGEN NAMA HANGİ İLÇEDEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY?

Yayınlanma Tarihi : Google News
ÖZGEN NAMA HANGİ İLÇEDEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY?
reklam
Aslında bu haber bir meraktan doğdu. Başta sadece sosyal medya hesaplarında bir küçük yazı yazayım diye düşünmüştüm, ama yıldızı haklı bir şekilde giderek parlayan Özgen Nama’ya ilişkin ve çoğu kişini merak ettiği o soruyu sorarak haberleştirmek daha doğru diye düşündüm.
Sahiden bu kadar aday enflasyonunda Özgen Nama nerelerdeydi, ne yapıyordu ve sesi niye duyulmuyordu?
Ben Özgen Nama’yı ilçe Başkanlığı yaptığım Kartal ilçe gençlik kolları sekreterliği döneminde tanıdım. İl gençlik kolları, CHP Kartal ilçe yöneticiliği, Samandıra Belde Başkanlığı, Sarıgazi, Samandıra ve Yenidoğan beldelerinin birleştirilmesiyle oluşan Sancaktepe’de Belediye Meclis üyesi olan Nama, seçimler sonrasında Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi görevlerini yaptı.
Sıradan sade bir üye olarak başladığı siyasal yaşamında partinin bütün kademelerinde görevler aldı. 2012 yılında İstanbul İl Kongresinde çarşaf liste ile yapılan seçimde İl delegeleri tarafından İstanbul’da en yüksek oy alarak Kurultay Delegesi seçildi.
Sancaktepe’den Belediye Başkan adaylığını büyük bir başarı ile yürüttü.
Ama Türkiye onu İstanbul Halk Ekmek’teki başarılı performansı ile tanıdı.
Sahiden bu kadar aday enflasyonu yaşanırken, Özgen’in adı niye yok.
Aradım, ve Battal’ın tekrar aday olmayacağını düşünerek Ataşehir’de bir ofis tutarak bazı hazırlıklar yaptığını öğrendim. Evet İstanbul Halk Ekmek’teki görevinden ayrılarak Genel Merkeze adaylık başvurusunda bulunmuş…
Bana sorarsanız ziyadesiyle yakışır…
CHP’nin bu kritik dönemde mutlaka istifade etmesi gereken bir isim olduğuna zerre kadar kuşku yok…
Ama bana sorarsanız , en çok geçmişte aslında seçimleri kazandığı Sancaktepe’ye yakışır.
Bazı aklı evellerin partisinden istifa eden İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Grup Başkanvekili İbrahim Özkan buraya hazırlamakta olduğu bilgilerini alıyorum , bu tam bir fiyasko olur.
Hem Sancaktepe’de kazanılacak bir seçimi heba etmiş olursunuz, hem de Yıldızı parlayan Özgen Nama’dan yararlanmamış olursunuz.
Benden söylemesi…
reklam